top of page

WONINGCORPORATIES

Wat kan KozijnFit voor ons betekenen?

KozijnFit ontzorgt u volledig voor al uw kozijnen.

Wij zijn een onafhankelijk service bedrijf voor kunststof, aluminium, houten en stalen kozijnen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een optimale bewonerstevredenheid! Wij maken duidelijke afspraken met u wat wij van elkaar verwachten en handelen conform.

First Time Fixed is een van onze speerpunten, wij zorgen voor juiste materiaalvoorraad en afstemming van capaciteit op basis van uw bezit. Heldere en duidelijke communicatie, korte lijnen, snelle reactietijd en juiste terugkoppeling, wij beloven het niet alleen maar DOEN het ook!

Wij overtuigen u graag van onze snelheid en flexibiliteit en willen u met onze expertise graag volledig ondersteunen waarbij de bewonerstevredenheid en kostenbeheersing centraal staan.

Wij beschikken over een KCC (Klant Contact Center), indien gewenst kunnen wij de volledige intake voor u verzorgen zodat de bewoner bij het eerste contact gelijk een afspraak kan maken. 

Op ieder gewenst moment ontvangt u van ons informatie over de status van de onderhanden zijnde reparatieverzoeken.

Op basis van de reparatieverzoeken adviseren wij u pro-actief over de staat van de gevelelementen en de eventueel te ondernemen acties.

Ons proces is volledig gedigitaliseerd waardoor de status van de verzoeken altijd actueel en inzichtelijk is.

Continu dagen wij onszelf uit om te verbeteren. Samenwerking met ons betekent dat we samen op zoek gaan naar dé ideale situatie.

Het KozijnFit proces is een mogelijke vorm van samenwerking die wij u kunnen aanbieden.

Schermafbeelding 2020-02-20 om 12.55.36.
Schermafbeelding 2020-02-20 om 12.55.59.
Schermafbeelding 2020-02-20 om 12.56.10.
bottom of page