top of page

ONDERHOUD

Bij KozijnFit kunt u terecht voor alle type onderhoud

KUNSTSTOF / ALUMINIUM KOZIJNEN

Inspectie van brandwerende kozijnen is van levensbelang... Als gebouw eigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Brandwerende kozijnen verdienen extra aandacht; het is letterlijk van levensbelang dat deze deuren functioneren als de situatie daar om vraagt. Wij verzorgen geplande inspectie van deze deuren en zorgen voor de rapportage.

PREVENTIEF ONDERHOUD

Door het uitvoeren van gepland preventief onderhoud zorgen wij ervoor dat uw kozijnen en het hang-en sluitwerk in optimale conditie blijven. Voor een vast bedrag worden de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden door onze ervaren monteur uitgevoerd. Na uitvoering van het onderhoud ontvangt u van ons een volledige rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden vergezeld van een juist advies en eventuele herstelpunten.

ACHTERSTALLIG ONDERHOUD

Niet of voldoende uitvoeren van onderhoud zorgt ervoor dat ramen en deuren niet meer optimaal functioneren en geeft een verhoogde kans op wind-en waterlekkages. Wij kunnen deze situatie voor u oplossen door het uitvoeren van achterstallig onderhoud waarbij we de kozijnen en het hang-en sluitwerk weer terugbrengen naar de zogenoemde 'nul-stand'.

Met het uitvoeren van deze onderhoudsbeurt zorgen wij er tevens voor dat de kozijnen weer voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden. Wij zijn ervan overtuigd dat met het behoud en herstel van de huidige materialen een optimale situatie wordt gerealiseerd met zorg voor kwaliteit, kostenbeheersing en duurzaamheid.

STALEN KOZIJNEN

bottom of page